Briatore: "Alonso nu va pleca de la Renault pana in 2010"

Publicat miercuri, 16.04.2008 13:03 de Daniel Popescu

Flavio Briatore a declarat ca Fernando Alonso nu va parasi Renault inainte de 2010, chiar daca francezii nu vor reusi sa revina in fruntea Formulei 1.

Recent au aparut speculatii potrivit carora Fernando Alonso are o clauza in contract conform careia ar putea pleca de la Renault la sfarsitul acestui sezon, daca spaniolul nu va fi multumit de performantele echipei. Alonso are un contract valabil pentru doi ani, insa s-a speculat ca el beneficiaza de o clauza speciala prin care poate pleca de la echipa dupa numai un sezon.

Totusi, Alonso a negat vehement acest lucru, iar briatore a dat asigurari ca dublul campion mondial va ramane la echiopa cel putin doi ani. "Daca nu vom deveni o echipa, Fernando Alonso nu va pleca mai devreme de 2010", a declarat Briatore pentru publicatia elvetiana Blick.

Ferrari, echipa despre care s-a vorbit cel mai mult ca ar fi urmatoarea destinatie a lui Alonso, are contracte cu Felipe Massa si Kimi Raikkonen pana in 2010 si, respectiv, 2009. Ofiterul de presa al Scuderiei, Luca Colajanni a laudat calitatile lui Alonso insa a evitat sa vorbeasca despre o posibila venire a acestuia la Calutul Cabrat. "Fernando este un pilot inteligent si profesionist care stie intotdeauna ce vrea sa spuna", a precizat Colajanni.

  • szzsoci, miercuri, 16.04.2008 13:11
    Smecheri de smecheri....

    No comment....

  • Baghi84, miercuri, 16.04.2008 13:22
    He-he,

    McLaren declarau la fel acum 1 an si uite ca Alonso nu mai e acolo sa le faca masina ,poate in acest an nu iese in evidenta,dar la anu cred ca se poate bate de la egal la egal cu greii din F1

  • alex_cozma, miercuri, 16.04.2008 13:39
    hmmm.......

    dar dati detaliile odata...sau vreti sa le scriem...noi???