Massa: "Sunt relaxat în privinţa viitorului"

Publicat marţi, 11.06.2013 13:39 de Daniel Popescu

Felipe Massa susţine că este relaxat în privinţa şanselor pe care le are să-şi prelungească contractul cu Ferrari pentru sezonul următor.

Felipe Massa a avut un debut de sezon semnificativ mai bun decât anul trecut, însă în ultimele două curse a înregistrat trei accidente pe circuitele de la Monaco şi Montreal.

Ferrari a insistat prin vocea şefului Stefano Domenicali că brazilianul are şanse mari să continue la echipă şi anul viitor, iar pilotul afirmă că este relaxat în această privinţă şi că trebuie doar să obţină rezultate convingătoare.

"Sunt calm, cred că cel mai important lucru este să fiu în formă. Mă simt bine în monopost. Sunt foarte supărat de ceea ce s-a întâmplat cu pneurile în Bahrain şi cu accidentele pe care le-am avut. Asta m-a afectat mult la numărul de puncte, dar sunt mulţumit de monopost şi de pilotajul meu şi asta contează cel mai mult", a declarat el.

În plus, Massa consideră că în prezent nu există niciun alt pilot mai bun decât el care nu are contract pentru sezonul 2014, deşi într-o situaţie asemănătoare se afla şi campionul mondial Kimi Raikkonen. "În opinia mea, dacă există cineva mult mai bun decât mine (n.r - fără contract), atunci bine. Dar nu cred că există", a adăugat el.

Via Motorsport

  • fgfg, marţi, 11.06.2013 16:37

    dar cine a indraznit massa sa spuna ca exista cineva mai bun ca tine?:)))):)uau cat sa fii ma de penibil sa spui asta ,cand tu esti o nulitate ,un nimeni care alearga de 10 ani la ferrari.ce ma intereseaza pe mine ca te tin aia acolo doar sa dezvolti masini si ca ai un salariu mai mic ca un vettel ,hamilton ,kimi daca ar veni.

  • pablo256r, marţi, 11.06.2013 22:15

    Intotdeauna atat timp cat ai rezultate esti bine venit, nimic nou sub soare

  • eu_ferrari, miercuri, 12.06.2013 10:29

    nu-l mai vreau pe Massa la Ferrari!!! sa vina tineretul!!!!