Massa viseaza la o tripla la Istanbul

Publicat joi, 08.05.2008 14:06 de Daniel Popescu

Felipe Massa spera sa obtina duminica a treia victorie consecutiva pe circuitul de la Istanbul-Park.

Massa a reusit prima victorie din cariera in 2006, pe circuitul de la Istanbul, repetand performanta si in 2007. De asemenea, in ambele cazuri brazilianul a plecat din pole position.

"Este un circuit foarte special pentru mine si cred ca "nu e doi fara trei". Nu este nevoie sa-mi ascund planurile pentru acest weekend. vreau sa ajung la trei victorii consecutive in Turcia"

, a declarat pilotul in varsta de 26 de ani.

Massa sustine ca este multumit de locul 2 ocupat in cursa de la Barcelona, considerand ca nu putea face mai mult. "Nu puteam castiga pe un circuit pe care depasirile sunt foarte dificile", a spus el pentru Gazzetta dello Sport. "Concurenta cu Raikkonen este foarte puternica, iar locul 2 a fost un loc bun. Totusi, duminica voi incerca sa castig".

Massa, care in prezent ocupa locul 4 in clasamentul pilotilor, sustine ca nu va fi dezavantaj de faptul ca motorul sau este deja la a doua cursa, iar cutia de viteza a parcurs deja 3 curse din cele 4 obligatorii, conform regulamentului in vigoare. "Nu cred ca va fi o problema, avand in vedere ca regulamentul ne permite sa blocam anumite componente atunci cand avem nevoie", a mai spus Massa.