McLaren aduce update-uri experimentale la Sepang

Publicat joi, 21.03.2013 15:54 de Daniel Popescu

McLaren va aduce câteva update-uri experimentale în Malaysia cu care speră să rezolve problemele pe care monopostul le are cu degradarea pneurilor.

McLaren anticipează că revenirea în lupta pentru victorii va necesita mult timp după ce decizia de a dezvolta un monopost cu schimbări fundamentale fată de anul trecut nu s-a dovedit inspirată pentru începutul noului sezon.

După ce Jenson Button a adus doar două puncte echipei în cursa de debut de la Melbourne, McLaren pregăteşte două seturi de update-uri pentru Malaysia, dintre care unul este experimental.

"Avem câteva modificări la monopost. Avem două linii distincte de update-uri, unul este dezvoltarea normală pe care oricum am fi avut-o, iar apoi avem câteva lucruri experimentale pentru a lucra la degradarea pneurilor. Vom face câteva teste specifice în Malaysia şi am muncit şi în zilele trecute. Nu vă pot spune dacă aceste update-uri vor rezolva problema competitivităţii pentru că nu ştiu", a declarat Sam Michael, directorul sportiv al echipei McLaren.

În plus, Michael afirmă că McLaren ştie care sunt problemele specifice ale monopostului, însă admite că echipa are nevoie de timp pentru a le remedia.

"Avem o idee destul de bună despre ce trebuie să facem. Chiar dacă am merge din nou la Melbourne am face o treabă mai bună, pentru că avem mai multe date. Sper ca în Malaysia să înţelegem monopostul şi mai bine", a adăugat el.

Via Autosport

  • mirel_f1, joi, 21.03.2013 17:14

    In vacanta de iarna McLaren nu a reusit sa anchege un monopost rapid,si din ce am vazut an prima cursa,e o masina lenta undeva de mijlocul clasamentului,au mult de munca ,sincer nu ma asteptam sa fie asa slabuti,sint convins ca daca era Hamiltton scotea mai mult din monopostul McLaren

  • adidor77, joi, 21.03.2013 17:18

    sper sa nu dureze aceasta intelegere pana la Interlagos.

  • anchege, joi, 21.03.2013 18:02

    cunoaste cineva sensul acestui cuvant #anchege?

  • JJ, vineri, 22.03.2013 11:55

    @ anchege S-a referit la "înghege" de la "a închega". Nu fi asa rau:))