McLaren vor avea ultimul garaj in Bahrain

Publicat luni, 31.03.2008 11:13 de Daniel Popescu

Organizatorii cursei din Bagrain le-au rezervat celor de la McLaren ultimul garaj de pe linia boxelor, desi ar fi trebuit sa beneficieze de al cincilea garaj.

Alocarea garajelor se bazeaza pe clasamentul constructorilor din sezonul precedent, in care McLaren au ocupat ultimul loc ca urmare a excluderii din campionat dupa scandalul de spionaj.

Totusi, cu ajutorul lui Bernie Ecclestone, McLaren au obtinut al cincilea garaj in primele doua curse ale sezonului, dupa Ferrari, BMW Sauber, Renault si Williams.

Organizatorii din Bahrain se asteptau ca McLaren sa ocupe o pozitie similara si pe circuitul Sakhir, insa au anuntat duminica ca au fost fortati sa faca o modificare de ultim moment, dupa ce au fost instiintati de managementul Formulei 1 ca nu este nevoie de o astfel de decizie. Astfel, McLaren vor avea rezervat ultimul garaj, dupa Force India.

Garajele echipelor sunt impartite astfel incat fanii fiecarei echipe de la tribuna de vis-a-vis de boxe sa poate urmari evenimentele derulate la boxele echipei favorite. Insa, in urma acestei decizii, fanii McLaren vor fi privati de aceasta posibilitate.

  • KalEl, luni, 31.03.2008 11:35
    @completari

    pentru cei care nu stiu, primele garaje (5 cred) sunt mai mari decat celalalte, astfel ca echipele "mari" pot sa isi desfasoare logistica in voie. in plus, marile echipe primesc in zona standurilor si vip-uri

  • razvan15, luni, 31.03.2008 14:12
    fara avantaj sau dezavantaj

    Si ce daca au ultimu garaj!!!!Daca sunt buny vor castiga si asa!!!!