Michael Schumacher va testa la Barcelona

Publicat joi, 10.04.2008 12:55 de Daniel Popescu

Septuplul campion mondial Michael Schumacher va testa din nou saptamana viitoare pentru Scuderia Ferrari pe circuitul de la Barcelona.

La inceputul saptamanii viitoare aproape toate echipele din Formula 1, cu exceptia Super Aguri, vor fi prezente la Barcelona pentru o noua sesiune de teste. Team-urile vor testa upgrade-urile majore planuite pentru cursele din Europa.

Totusi, se pare ca Scuderia Ferrari se pregatesc deja pentru sezonul 2009, care va marca aparitia unor reguli complet noi. In acest sens, presa italiana informeaza ca Scuderia Ferrari i-au cerut din nou ajutorul lui Michael Schumacher pentru a le furniza date si informatii cat mai relevante. Astfel, septuplul campion mondial se va afla din nou la volanul monopostul F2008 la inceputul saptamanii viitoare.

Potrivit surselor citate, germanul in varsta de 39 de ani va pilota un monopost Ferrari echipat cu nivele de apasare aerodinamica conform regulilor din 2009, precum si cu ultimele tipuri de pneuri slick furnizate de Bridgestone. Slick-urile ar putea reveni in Formula 1 in 2009, daca FIA va fi de acord cu acest lucru.

  • adif12002, joi, 10.04.2008 21:49
    Bravooooooooooooo

    Schumiiiiiiiii e un geniu ......bravo Ferrari.....e un mare castig ptr Ferrari.....o mare bucurie revenirea lui Schumii chiar daca doar ptr teste

  • nacu_nicu, sâmbătă, 12.04.2008 13:18
    asa este

    in totalitate de acord. va mai trece mult timp pana se va apropia cineva de valoarea lui, daca va mai reusi cineva vreodata GO SCHUMY!!!!!!!!!!