Montezemolo anticipează mai multe victorii pentru Ferrari în 2011

Publicat miercuri, 03.08.2011 09:57 de Daniel Popescu

Luca di Montezemolo este convins că Ferrari va mai câştiga curse în 2011 după progresele înregistrate în ultima perioadă.

După un început modest de sezon, Ferrari a progresat vizibil în ultimele etape şi a reuşit să câştige cursa de la Silverstone, Fernando Alonso terminând de fiecare dată pe podium în ultimele patru curse.

Pe baza acestor rezultate, preşedintele Luca di Montezemolo anticipează că Ferrari va avea un cuvânt greu de spus în a doua jumătate a sezonului şi că va obţine mai multe victorii.

"Pot să văd spiritul potrivit de echipă după un start foarte dificil de sezon. Stefano Domenicali (n.r - şeful Scuderiei) şi echipa sa au părut foarte determinaţi şi s-au concentrat pe deplin pe misiunile lor pentru a doua jumătate a anului, în care sunt sigur că Ferrari va juca un rol cheie. Mă aştept să adunăm victorii la succesul important şi istoric obţinut la Silverstone", a declarat italianul pentru site-ul oficial al echipei sale.

Declaraţiile lui Montezemolo vin la capătul unei întâlniri cu Domenicali, care a vizat şi stadiul dezvoltării monopostului Ferrari pentru sezonul 2012, echipa italiană anunţând recent că acesta va avea un design radical cu numeroase noutăţi de natură tehnologică.

Via | Ferrari

  • andrey11, miercuri, 03.08.2011 12:59
    @2012

    Cred ca va referiti la 2011, alfel nu are rost afirmatie"Ferrari va mai castiga curse in 2012..."