Montezemolo: "Massa nu este sub presiune"

Publicat marţi, 01.04.2008 11:19 de Daniel Popescu

Presedintele Ferrari, Luca di Montezemolo, sustine ca Felipe Massa nu este sub presiune, in ciuda rezultatelor slabe din acest debut de sezon.

Massa a abandonat in primele doua curse ale acestui sezon, sporind speculatiile ca locul brazilianul la Scuderia Ferrari este in pericol, desi are contract valabil pana in 2010. Totusi, Montezemolo a negat toate aceste speculatii, spunand ca Ferrari au cea mai buna linie de piloti din lume.

"Felipe Massa nu este sub nicio investigatie. De fapt, Ferrari au cea mai buna pereche de piloti din lume. Ma astept la cursa grozava in Bahrain din partea lui Felipe, dupa sesiunea de calificari exceptionala din Malaezia"

, a declarat Montezemolo.

Italianul a precizat ca se astepta ca Ferrari sa-si revina in Malaezia dupa debutul dezamagitor de la Melbourne, cand niciuna dintre masini nu a terminat cursa. "Ma asteptam la asta, sunt convins ca avem o echipa exceptionala si o masina competitiva", a adaugat el. "Va fi o mare provocare pentru ca cei mai importanti producatori de masini sunt aici. Sunt foarte increzator pentru ca stiu ca avem un program de dezvoltare foarte interesant".