Nick Fry: "Honda va reveni in forta!"

Publicat luni, 19.03.2007 22:37

Nick Fry, seful japonezilor de la Honda, crede ca echipa sa va trece peste probleme aerodinamice care au facut ca monoposturile lui Button si Barrichello sa nu fie competitive in Australia.

"Nu va asteptati sa ne aflam in aceasta postura pentru prea mult timp. Nu ne stergeti de pe lista de favoriti. Este foarte dificil sa apreciez exact momentul in care vom reveni in forta, insa avem destule resurse la Honda si cred ca vom reveni in varf repede"

, spune oficialul Honda.

Desi Jenson Button spunea nervos dupa cursa ca masina s-a comportat extrem de slab, Fry afirma ca problema este doar una de ordin aerodinamic. "Nu am involuat, avem doar o problema de aerodinamica pe care trebuie sa o rezolvam. Si cand vom reusi acest lucru, masina va arata ce poate cu adevarat. Sasiul este o dezvoltare clara a ceea ce am avut anul trecut", a incheiat Nick Fry.

  • joeadrianblack, joi, 22.03.2007 09:14
    da... sigur

    Honda tot timpul revine in fortza... deja de cati ani tot revine in fortza... DRAGA Honda, cand erai TARE si bun, mai era ceva acolo la numele tau din F1 si anume MCLAREN... mai ti minte ?!? Propunerae mea este sa-l pupati in f**d pe nenea Williams ca stie el ceva... Dati lui TOTI banii si motorul asta super turat.