Ron Dennis: "BMW au apelat la cacealma"

Publicat luni, 19.03.2007 18:54

Ron Dennis, boss-ul de la McLaren, a acuzat BMW Sauber de cacealma in cursa din Australia.

Nick Heidfeld (BMW), a avut un start impresionant la Melbourne dar dupa cateva tururi a fost nevoit sa intre la boxe. Heidfeld l-a depasit fara niciun fel de probleme pe Fernando Alonso in conditiile in care a plecat in cursa cu rezervorul aproape gol si incaltat cu pneuri moi.


In conferinta de presa de dupa cursa, Ron Dennis s-a aratat iritat de strategia BMW, care in opinia lui a incurcat planurile McLaren la Melbourne. Dennis a declarat: "Cursa noastra a fost incurcata rau de strategia lui Heidfeld".

  • Kissu, luni, 19.03.2007 19:19
    Ron Dennis: "BMW au apelat la cacialma"

    Hmmm... Ron Dennis s-a comportat ca un copil mic... Cum adica: "Cursa noastra a fost incurcata rau de strategia lui Heidfeld"? Si ce daca? Astea-s regulile jocului. (Mai ramane sa se impuna de maestrul Bernie care echipa sa schimbe ce, cand si cum, si gata! Dictatura de-a dreptul!) Mai bine McLaren isi vedeau de strategia lor si apoi sa se uite in "curtea vecinului".

  • Giannig, luni, 19.03.2007 19:41
    fara intentie insa

    Drept sa fie si pe mine m-a iritat cacaciosul ala de Heidfeld...mai ales decat si-a lasat si barba aia infecta. BMW ori a facut-o pentru publicitate, si atunci are dreptate Ron Dennis, ori s-au gadit ca si altii vor proceda asa si l-au trimis in calificari pe Heidfelf cu rezervorul pt 10ture si cauciucuri moi. Daca Alonso statea pe 2 de la inceputul cursei, tot Kimi ar fi castigat, dar pe parcurs ar fi fost cursa mai stransa. Daca avea aer curat in fata era mai rapid.

  • xxx, marţi, 20.03.2007 00:06
    de acord cu kissu

    mi se pare o porcarie ce a spus ron dennis.orice echipa poate aplica orice strategie.a fost gresala lui ca nu a prevazut strategia bmw

  • gogu, marţi, 20.03.2007 06:54
    Ron Dennis

    Cred ca pe McLaren i-a incurcat si Ferrari, ca a participat la cursa si toate celelalte echipe ca aveau piloti mai lenti si nu a putut Alonso sa se desfasoare..daca era doar el pe pista sigur castiga! Chiar si McLaren i-a incurcat pe McLaren..si cred ca de asta i-au ordonat lui Lewis sa il lase pe Alonso in fata. Apoi sa fim seriosi, la inceputul cursei Heidfeld era clar mai rapid decat ambii piloti Mercedes..daca ii tinea pe loc fiind mai lent intelegeam, dar asa?!

  • curios, marţi, 20.03.2007 14:29
    ...

    de ce Sauber a primit o penalizare de puncte in conditiile in care McLaren face declaratii care nu pot fi fondate intr-un fel sau altul. este ilogic. Judecand dupa articol reiese ca Sauber a avut strategie buna daca a reusit sa-si incurce unul dintre adversari, in plus a reusit o depasire (Heidfeld la Alonso). O logica simpla ar fi ca Sauber sa primeasca puncte. Asa orice echipa poate spune vrute si nevrute despre o alta pentru ca i-a convenit ei strategia adversarilor.