Piquet Jr: "Am progresat mult"

Publicat joi, 17.04.2008 17:43 de Daniel Popescu

Nelson Piquet Jr crede ca a inregistrat progrese vizibile in primele trei curse ale acestui sezon.

Tanarul pilot brazilian nu a reusit sa castige niciun punct in Formula 1, insa crede ca a reusit sa-si imbunatateasca prestatiile in ultimele doua curse. Totusi, el admite ca mai are multe de invatat.

"Trebuie sa-mi imbunatatesc performantele in general pentru ca am parcurs doar 3 curse in Formula 1. Am nevoie de timp pentru a ma simti confortabil cu masina si pot reusi asta doar petrecand mai mult timp in monopost"

, a declarat Piquet Jr.

"Dupa primele trei curse simt deja ca am progresat mult si sunt mult mai increzator in munca pe care o fac si in feedback-ul pe care il pot oferi echipei. Cu timpul totul devine mai usor si ma astept ca asta sa se intample pe masura ce inaintam in acest sezon".

Renault au avut un debut modest de sezon, francezii catigand doar 6 puncte in primele 3 curse. Echipa pregateste insa cateva imbunatatiri pentru Marele Premiu al Spaniei, iar Piquet Jr este optimist ca Renault vor reusi sa se lupte constant pentru puncte odata cu inceperea sezonului european. "Primele trei curse au fost interesante si am invatat foarte mult", a adaugat Piquet. "Cred ca avem nevoie doar ce ceva mai mult noroc in urmatoarele curse si sper sa incepem sa luptam pentru puncte".