Prima imagine spion cu noul monopost Lotus

Publicat miercuri, 10.02.2010 11:07 de Daniel Popescu

Revista Autosport a publicat o fotografie spion cu monopostul echipei Lotus pentru sezonul 2010 in cadrul unui test privat la Silverstone.

Lotus F1 Racing a efectuat marti un shakedown cu noul monopost pentru sezonul 2010 pe o versiune scurta a circuitului clasic de la Silversone. Intrucat echipa va lansa oficial noua masina spre finalul saptamanii, accesul presei la eveniment a fost interzis, iar Lotus nu a furnizat nicio fotografie oficiala.

Cu toate acestea, jurnalistii publicatiei Autosport au realizat o fotografie spion cu noul monopost al carui nume nu a fost inca dezvaluit. Imaginea confirma faptul ca monopostul Lotus va avea culorile verde si galben, similare cu cele utilizate de echipa originala Lotus in anii '50 si '60. Totusi, in acest moment nu este foarte clar daca aceasta va fi paleta de culori finala pentru sezonul 2010.

Lotus va lansa oficial noul monopost in cadrul unui eveniment ce va avea loc la Londra in 12 februarie, inainte de a participa la cea de-a treia sesiune de teste din aceasta iarna de la Jerez, ce va avea loc in perioada 17-20 februarie.

Via | Autosport