Probleme cu Ferrari-ul lui Massa

Publicat sâmbătă, 17.03.2007 06:33

Probleme mari pentru Felipe Massa in cursul celei de-a doua reprize a calificarilor din Australia. Brazilianul de la Ferrari a fost incetinit pe pista de o problema la cutia de viteze a noului monopost, terminand calificarile pe o dezamagitoare pozitie 16.

In prima repriza de calificari, singura pe care Massa a dus-o la bun sfarsit, brazilianul reusise al cincilea timp.

Pilotul Ferrari a declarat la finalul calificarilor ca scopul sau in cursa este, acum, clasarea in puncte. "Ceea ce s-a intamplat in calificari cu cutia de viteze este o mare rusine avand in vedere masina pe care o avem si performantele de ieri si de azi. Sa speram ca este prima si ultima data cand se intampla acest lucru in acest sezon. In conditiile date, scopul meu este de a aduce masina la final incercand sa urc cate pozitii pot. Am incredere, pentru ca stiu ca monopostul este foarte performant. O sa imi fie greu sa termin pe primele locuri insa voi da tot ce am mai bun sa ajung in zona punctelor si ma voi agata de orice oportunitate pentru a realiza asta", a declarat Felipe Massa, dezamagit.

  • autos, sâmbătă, 17.03.2007 16:22
    logica

    sa nu i se intample si lui Raikkonen in cursa. Daca cutiile de viteze Ferrari nu sunt bune, o sa-i vedem pe cei de la BMW castigand curse! asta da surpriza. In ceea ce priveste McLaren, pot castiga, dar nu cred ca sunt inca fiabili.

  • Giannig, sâmbătă, 17.03.2007 19:17
    lucrurile mergeau deja prea frumos

    Eu cred ca i se va intampla lui Kimi...si de mai multe ori in sezon; conduce foarte distructiv- ing. Ilmor spunea ca Ferrari va trebui sa construiasca un tanc sa-i reziste lui Kimi (btw, prima lui masina a fost o LADA). Mclaren in afara de a distruge piese iesite din durata de viata planificata si mici pierderi de ulei, nu a pus nici un picior gresit toata iarna. Ferrari la finele lui 2006 a introdus update-uri care l-au facut pe Schuey sa abandoneze. E posibil ca inca sa nu fi gasit toate solutiile, asa cum a fost cazul lui Mclaren cu aerodinamica si Williams cu motorul/cutia seamless shift, anul trecut. BMW nu are piloti acum su stofa de campion...poate doar Kubica, care are totusi doar 6 curse la activ. Momentan, cel mai bine plasati sa ia puncte importante sunt Mclaren.

  • cristofer, luni, 19.03.2007 17:02
    masa

    massa este prietenul meu dar na trebuit sa mearga tare!