Renault: "Trebuie sa ramanem agresivi"

Publicat marţi, 24.06.2008 14:39 de Daniel Popescu

Pat Symonds sustine ca Renault trebuie sa-si mentina abordarea agresiva decat sa se multumeasca cu putin.

Fosta campioana mondiala nu a reusit sa termine nicio cursa pe podium in acest an, desi oficialii echipei sperau acest lucru dupa calificarile de la Magny Cours. Desi Red Bull si Toyota s-au distantat in clasament in ultimele curse, directorul departamentului de inginerie, Pat Symonds, crede ca Renault trebuie sa abordeze in continuare o tactica ofensiva.

"Trebuie sa continuam sa fortam si sa nu alteram nimic din ceea ce facem, dezvoltarea agresiva si cursele agresive. Pana cand masina nu va fi mai rapida, viata nu va fi prea usoara", a declarat Symonds.

Symonds considera ca monopostul R28 este mai rapid decat o arata rezultatele de pana acum si spune ca este nemultumit de putinele puncte castigate in Franta. "Nu suntem fericiti. Este bine sa avem doua masini in puncte, dar simtim ca puteam mai mult", a adaugat Symonds. "Am spus cu ceva timp in urma ca masina este mai buna dar nu ii vedem inca potentialul, si nici in Franta nu cred ca am vazut intregul potential. Chiar daca am avut doua masini in puncte, suntem capabili de mai mult decat atat".