Trulli: "Magny Cours, una dintre cele mai bune curse"

Publicat marţi, 24.06.2008 14:20 de Daniel Popescu

Jarno Trulli considera ca Marele Premiu al Frantei a reprezentat una dintre cele mai bune curse pentru Toyota de la intrarea japonezilor in F1.

Italianul a obtinut duminica primul podium pentru Toyota din 2006 si sustine ca acesta este unul dintre cele mai bune rezultate din istoria echipei.

"Pentru echipa cred ca a fost una dintre cele mai bune curse, dar este dificil de spus dac a fost cea mai buna din istorie", a explicat Trulli. "Cred ca aceasta cursa este rezultatul muncii tuturor. Tot weekendul ne-am gandit ca putem realiza asta. Dupa califiari aveam ceva in minte, stiam ca putem face asta. Stiam ca va fi foarte dificil, dar in cele din urma am reusit"

.

La randul sau, directorul tehnic al Toyota, Pascal Vasselon, spune ca rezultatul ii impulsioneaza pe japonezi sa faca o treaba si mai buna in cursele urmatoare. "Pentru intreaga echipa este foarte bine ca eforturile au fost recompensate", a declarat Vasselon. "Intrucat toate echipele muncesc din greu, cand obtii astfel de rezultate poti munci si mai mult, pentru ca nu te mai simti obosit. Nu simti stressul, iar aceste circumstante determina oamenii sa munceasca mai mult".