Rosberg: "Brawn va resuscita echipa în 2011"

Publicat marţi, 21.12.2010 17:45 de Daniel Popescu

Nico Rosberg este încrezător că Ross Brawn va reuşi să restructureze Mercedes GP pentru ca echipa să revină în top în sezonul 2011.

După titlul mondial cucerit în sezonul 2009, echipa cu sediul la Brackley a fost cumpărată de Mercedes GP, însă rezultatele au întârziat să apară, singurele performante fiind trei podiumuri obţinute de Nico Rosberg.

Pilotul german consideră că Mercedes GP are nevoie de o restructurare a organizaţiei şi este încrezător că şeful Ross Brawn va reuşi să ducă acest lucru la bun sfârşit.

"Nu am fost cea mai bună echipă în termeni de gestionare a fabricii şi a celorlalte lucruri. Dar începând cu Ross Brawn cred că avem cei mai buni oameni, aşa că sunt foarte încrezător că vom ajunge acolo. Doar că procesul lui Brawn nu s-a încheiat şi cred că încă mai învaţă. Probabil că a învăţat mult anul trecut şi mai ales în acest an despre slăbiciunile existente în organizaţie."

"Aşa că el este încă în procesul de a face multe schimbări şi de a scoate tot ce este mai bun din fiecare individ. Au existat multe schibari la echipă şi ultimi trei ani au fost ca un rollercoaster, aşa că ne va lua mai mult timp să lucrăm aşa cum vrea toată lumea", a declarat el în cadrul unui interviu acordat publicaţiei britanice Autosport.

Via | Autosport