Lotus Racing a devenit oficial Team Lotus

Publicat marţi, 21.12.2010 16:40 de Daniel Popescu

Lotus Racing si-a schimbat site-ul oficial si sigla in Team Lotus, confirmand inca o data ca va concura cu acest nume in sezonul 2011.

Lotus Racing a anuntat inca din luna septembrie ca intentioneaza sa-si schimbe numele in Team Lotus incepand de anul viitor, dupa ce a achiztionat drepturile de utilizare pentru acest nume de la David Hunt.

Chiar daca ulterior constructorul Lotus si-a oficializat prezenta in competitie prin achitionarea unui pachet de actiuni la Renault F1 Team, echipa malaeziana a insistant ca nu renunta la planurile de a utiliza numele Team Lotus.

Primul pas a fost facut la inceputul acestei saptamani, cand echipa si-a schimbat site-ul oficial in teamlotus.co.uk, dar si sigla pozitionata la intrarea in fabrica de la Norfolk din Marea Britanie.

"Migratia catre brandul Team Lotus a inceput. Este pacat. Imi placea Lotus Racing si intotdeauna am crezut ca Team Lotus ar trebui sa revina familiei Chapman (n.r - Colin Chapman este fondatorul legendarei echipei Team Lotus)", a declarat Tony Fernandes, seful echipei Team Lotus, pe reteaua de socializare Twitter.