Rosberg, incantat de locul 6 pe grila

Publicat duminică, 25.05.2008 12:40 de Daniel Popescu

Nico Rosberg a marturisit ca este incantat de performanta realizata in calificari, pilotul Williams urmand sa plece de pe pozitia a sasea.

Rosberg a confirmat evolutiile bune din antrenamentele de la Monte Carlo, iar in a doua parte a calificarilor a fost chiar pe locul 2. Germanul s-a declarat incantat ca a reusit sa se plaseze in spatele celor trei forte ale F1.

"Sunt foarte fericit. Am scos tot ce e mai bun din masina si este un rezultat bun"

, a declarat Rosberg. "M-am bucurat foarte mult sa fiu pe pista si am fortat la limita. Imi imaginez ca ar fi foarte interesant de urmarit secventele video de pe camera amplasata pe masina mea, pentru ca am atacat in fiecare moment al turului".

"Calificarile de aici sunt total diferite si este minunat sa reusesc sa fiu la limita. Daca va ploua duminica va fi o nebunie, asa ca va trebui sa fiu foarte atent si sa ma mentin pe pista. Cu o strategie buna, pot avea un Mare Premiu bun".

In schimb, coechipierul sau, Kazuki Nakaijima, a terminat doar pe locul 14, iar japonezul a recunoscut ca a comis cateva greseli. "Am facut cateva greseli intr-unul dintre tururi mele si trebuie sa ma gandesc la asta pentru a imbunatati lucrurile", a precizat Nakajima. "Rosberg s-a descurcat foarte bine, a facut un tur bun, asa ca ar fi trebuit sa merg mai bine".