Rosberg: "Nu suntem pregatiti 100%"

Publicat sâmbătă, 10.05.2008 11:35 de Daniel Popescu

Nico Rosberg crede ca Williams mai au de munca pentru a fi pregatiti corespunzator pentru Marele Premiu al Turciei, desi admite ca echipa a inregistrat progrese.

Pilotul german a parcurs vineri 49 de tururi, insa crede ca inginerii pot aduce noi imbunatatiri pentru calificarile de sambata.

"Am strabatut mult teren vineri, mai ales din punct de vedere aerodinamic", a declarat Rosberg. "Cu siguranta am inregistrat progrese si suntem pe drumul cel bun, dar nu suntem 100% pregatiti. Pista a fost destul de alunecoasa si nu a fost usor sa tinem masina pe circuit, dar nu cred ca temperaturile ne vor cauza probleme"

.

Coechipierul sau, Kazuki Nakajima, nu a reusit sa-si completeze programul din cauza ploii de dinaintea sesiunii de dupa-amiaza, dar a fost multumit de modul in care au decurs lucrurile. "Antrenamentele de vineri au fost bune pentru mine", a spus japonezul. "Dimineata m-am chinuit putin cu nivelul aderentei pentru ca pista era foarte alunecoasa, dar s-a imbunatatit mult dupa-amiaza. Ploaia de la inceputul celei de-a doua sesiuni m-a obligat sa renunt la o parte din program, dar am reusit sa evaluez pneurile si am obtinut informatii utile. Suntem intr-o forma rezonabila pentru calificarile de maine. Mai avem de munca la setari, dar sunt multumit".