Rosberg spera sa revina in Bahrain

Publicat luni, 31.03.2008 17:37 de Daniel Popescu

Nico Rosberg este increzator ca Williams vor trece peste weekendul dezamgitor din Malaezia si ca echipa va reveni la forma obisnuita in Bahrain.

Dupa ce a terminat pe podium in prima cursa din Australia, Nico Rosberg si Kazuki Nakajima au avut numeroase probleme la Sepang, nereusind sa castige niciun punct. Totusi, Rosberg crede ca Williams pot lupta din nou pentru puncte in Bahrain, intrucat circuitul se potrive monopostului FW30.

"Astept cu mare incredere acest weekend"

, a declarat germanul. "Bahrain este unul dintre circuitele mele favorite si am obtinut rezultate minunate acolo. Anul trecut nu am avut un weekend foarte bun, dar am invatat din asta si vom fi mai bine anul acesta; vom fi mai puternici dupa Malaezia. Circuitul si asfaltul din Sakhir se potrivesc mult mai bine masinii noastre asa ca nu ar trebui sa mai avem probleme. Am invatat multe lucruri in ultimele doua curse si vom face progresele la urmatoarele Grand Prix-uri".

Si coechipierul sau, Kazuki Nakajima, este optimist ca echipa va obtine performante mai bune in acest weekend. "Am avut un start de sezon plin de constraste. Cursa de la Melbourne a fost evident foarte buna, dar in Malaezia lucrurile nu au mers bine pentru noi. Am invatat lectii de la ambele Grand Prix-uri si voi face tot ce voi putea pentru a aduce din nou echipa acolo unde ii este locul. Personal, cred ca circuitul din Bahrain este foarte bun pentru ca are numeroase oprtunitati de depasire", a precizat pilotul japonez.