Theissen: "Putem obtine prima victorie"

Publicat luni, 31.03.2008 16:48 de Daniel Popescu

Mario Theissen este incantat ca BMW-Sauber au reusit sa puna problemele marilor echipa si este increzator ca pot obtine prima victorie din Formula 1.

Directorul de motorsport al BMW-Sauber, Mario Theissen, sustine ca dupa startul excelent de sezon obiectivul echipei sale ramane neschimbat: prima victorie a echipei in Formula 1.

"Obiectivul nostru este sa micsoram distanta fata de lideri si sa castigam prima cursa", a declarat Theissen. "Este un obiectiv destul de ambitios. In primele doua curse am reusit sa deschidem celebra lupta in doi. Am fost mai rapizi decat una dintre cele doua echipe de top la fiecare ocazie. Dar nu ar trebui sa tragem concluzii premature. Totusi, ultimele rezultate sunt incurajatoare. Mesajul este foarte clar: putem reusi"

.

Theissen si-a laudat echipa pentru eforturile depuse in depasirea problemelor intampinate la inceputul testelor din iarna trecuta. "A fost primul test pentru tanara noastra echipa", a comentat Theissen. "De la prima iesire pe pista de la Valencia am refuzat sa deviem de la program si am continuat sistematic sa mergem pe aceasta cale. Datele masurate si feedback-ul pilotilor au fost comparate, cauzele au fost analizate si s-a adoptat un pachet de masuri, cu succes", a explicat germanul modul in care BMW-Sauber au reusit sa arate o forma foarte buna in cursele din Australia si Malaezia.