Force India pregatesc un update aerodinamic

Publicat luni, 31.03.2008 16:24 de Daniel Popescu

Force India isi propun sa termine cursa din Bahrain cu ambele masini, prin prisma faptului ca monopostul va beneficia de un important update aerodinamic.

Directorul tehnic la echipei Force India, Mike Gascoyne, isi pune toate sperantele in update-ul aerodinamic pregatit pentru cursa din Bahrain.

"Vom avea cateva parti noi aerodinamice la aripa fata si cateva componente noi pentru frane in vederea cursei din Bahtrain, ceea ce ar trebui sa aduca un plus de perfromanta"

, a declarat Gascoyne. "Am analizat inceputul slab de cursa din Malaezia al lui Fisichella si am constatat ca se datora ambreiajului. Speram ca aceste probleme sa nu se repete, pentru ca si-a compromis cursa chiar daca a pilotat fantastic. De asemenea, analizam abandonul lui Sutil si sunt convinsi ca nu este vorba despre acceasi problema".

Adrian Sutil spune ca este important pentru el si pentru echipa sa termine cursa, chiar daca nu spera la clasarea in puncte. "In Bahrain trebuie sa fii rapid pe linia dreapta, iar echipele vor fi foarte apropiate. dar cred ca, cu update-urile pe care le pregatim, vom fi mult mai aproape de celelalte echipe. Cred ca vom fi aproape de atinginerea celei de-a doua parti a calificarilor. Apoi trebuie doar sa am din nou oportunitatea de a termina pentru a demonstra ce putem face".

Si Giancarlo Fisichella si-a stabilit ca unic obiectiv finalizarea cursei. "Obiectivul meu va fi acelasi ca la Sepang: Vreau sa completez intreaga distanta pe care o avem de parcurs si sa imbunatatesc performantele masinii, chiar daca timpii de la Sepang au fost deja destul de competitivi", a declarat italianul. "Monopostul VJM01 pare stabil, chiar daca stim ca vor urma perioade si mai buna. Sper ca, odata cu noile update-uri aerodinamice, vom putea explore mai multe setari".

  • andrei_salomie, luni, 31.03.2008 16:42
    stiri

    se mai dau stiri azi? sunt toare curios daca o sa se dea si despre bmw ceva si iarasi despre toyota