Rosberg: "Suntem rapizi la Montreal"

Publicat luni, 02.06.2008 13:39 de Daniel Popescu

Nico Rosberg priveste cu incredere Marele Premiu al Canadei, impulsionat de faptul ca monopostul Williams s-a dovedit rapid la Montreal in anii trecuti.

Pilotul german a abandonat la Monaco in urma unui grav acccident, insa a marturisit ca este pregatit pentru cursa de la sfarsitul acestei saptamani de la Montreal. Rosberg este optimist ca Williams pot face o figura frumoasa, cu atat mai mult cu cat echipa a avut rezultate pozitive in trecut.

"Williams au o istorie puternica pe circuitul Gilles Villeneuve si au fost rapizi aici in mod traditional, ceea ce imi da incredere si imi permite sa merg la Montreal cu asteptari pozitive"

, a declarat Rosberg in cadrul unui preview pentru echipa sa. "Astept cu nerabdare sa ma urc in masina pentru ca viteza pe care am aratat-o la Monaco a fost promitatoare, iar circuitul ar trebui sa se potriveasca masinii noastre".

Coechipierul sau, Kazuki Nakajima, va concura pentru prima oara la Montreal, insa japonezul crede ca sesiunea de antrenamente libere la care a participat anul trecut ii va fi de mare ajutor. "Am fost in America de Nord o singura data cand am participat la cursa de anul trecut din canada si am pilotat in antrenamentele de vineri dimineata. De aceea, am ceva experienta pe acest circuit, dar acesta va fi primul meu weekend intreg ca pilot. Circuitul este foarte provocator cu peretii sai si cu bordurile foarte inalte. Nu este un circuit usor, dar ar trebui sa fie distractiv de pilotat", a precizat japonezul.