Sutil anticipeaza curse dificile pentru Force India

Publicat luni, 02.06.2008 14:16 de Daniel Popescu

Adrian Sutil crede ca Force India vor avea parte de cateva curse foarte dificile in acest sezon, intrucat este singura echipa care concureaza cu masina de anul trecut.

Sutil a fost foarte aproape de un rezultat excelent la Monaco, insa in cele din urma a fost nevoit sa abandoneze de pe locul 4 in urma unui accident cu Kimi Raikkonen. In urma prestatiei sale, presa a sugerat ca Force India ar putea oferi rezultate mai bune in cursele urmatoarele, insa tanarul pilot german este mai degraba pesimist in aceasta privinta.

"Trebuie sa ramanem cu picioarele pe pamant si nu ar trebui sa visam", a declarat Sutil pentru site-ul oficial al Formulei 1. "Astfel de sanse nu apar prea des. Si sincer sa fiu va fi dificil pentru noi in cursele urmatoare. Suntem singura echipa care nu are o masina noua. Pilotam inca masina din 2007. Asa ca vom face tot ce putem, dar anul acesta va fi dificil sa obtinem constant rezultate bune".

In ciuda precautiilor sale, Sutil spera sa aiba totusi parte de curse bune pe circuite ca Spa sau Hockenheim. "Ei bine, in conditii de ploaie sansele sunt mai ai mari. Vor veni unele circuite ca Spa, Valencia, singapore sau Hockenheim undesper sa am rezultate bune".

  • szzsoci, luni, 02.06.2008 14:31
    BMW...

    Mai e acolo o stire interesanta pe care vad ca nu vreti s-o dati : " BMW Sauber Pit Lane Park returns to Warsaw"....