Sanse mici pentru implementarea sistemului de medalii

Publicat joi, 27.11.2008 10:18 de Daniel Popescu

Presa britanica sustine ca exista sanse minime ca noul sistem de medalii propus de Bernie Ecclestone sa fie implementat incepand din sezonul 2009.

Publicatia britanica The Times sustine, citand surse apropiate forului mondial, ca FIA va respinge propunerea lui Bernie Ecclestone de a introduce un sistem bazat pe medalii in Formula 1.

In plus, The Times considera ca, chiar daca sistemul va fi aprobat, acesta nu va fi pus in aplicare mai devreme de sezonul 2010.

Informatiile sunt confirmate si de The Guardian, care sustine ca o parte dintre echipe se opun in mod deschis acestui sistem, in timp ce Daily Telegraph speculeaza ca acest subiect nici macar nu este pe agenda de lucru a FIA.

Bernie Ecclestone a declarat recent ca Formula 1 va trece pe sistemul de medalii incepand din 2009, justificand optiunea prin faptul ca aceasta este agreata de toate echipele din Formula 1.

Ultimul cuvant in acest sens il va avea insa Consiliul Mondial al FIA, care se va reuni pe 4 decembrie pentru a discuta aceasta problema si alte subiecte de interes pentru viitorul F1.

  • scuderia, joi, 27.11.2008 12:56
    sa speram k fia nu va fii deacord

    sa speram ca fie nu va fii deacord cu ecclestone...ar fii o mare tampenie sa se faca asta....ar strica imaginea sportului