Webber neaga ca a fost criticat de Red Bull dupa accident

Publicat joi, 27.11.2008 10:35 de Daniel Popescu

Mark Webber a negat speculatiile lansate de presa internationala, potrivit carora sefii echipei Red Bull au fost extrem de nemultumiti de accidentul in care a fost implicat.

Webber trece in acest moment printr-o perioada de recuperare dupa accidentul suferit weekendul trecut in Tasmania, in urma caruia si-a rupt piciorul drept.

Presa a speculat ca sefii echipei Red Bull l-au criticat pe australian pentru ca acesta va fi nevoit sa lipseasca de la programul de teste al team-ului din aceasta iarna.

Totusi, pilotul echipei Red Bull a infirmat zvonurile si spune ca este sprijinit total de echipa. "Am fost in contact cu multi oameni din echipa, inclusiv cu seful Christian Horner. Cu totii m-au sprijinit si au avut un cuvant greu de spus in programul de reabilitare", a explicat el.

Problemele lui Webber nu s-au incheiat insa, intrucat politia din Tasmania a anuntat ca pilotul echipei Red Bull ar putea fi amendat in cazul in care se va demonstra ca este vinovat in accidentul de sambata.

  • cris_t_yan, joi, 27.11.2008 10:48
    @admin

    la sectiunea "voteaza" din concurs nu vad decat 15 seturi de replici ....

  • Mircea, joi, 27.11.2008 10:54
    @cris

    Ia da putin pe pagina regulamentului si vezi ce zice pe-acolo. Thanks. Mircea.

  • cris_t_yan, joi, 27.11.2008 15:13
    admin

    poate ma insel... saptamana trecuta imi amintesc ca a fost altfel >>>cu toate replicile ... cele 15 replici alese de dvs pot fi subiectiv alese si sunt poate doar pe gustul dvs. >>> in aceste conditii regulile jocului nu sunt foarte corecte .... eu unul sunt dezamagit de acestea