Sato, incantat de testul cu Toro Rosso

Publicat miercuri, 19.11.2008 10:20 de Daniel Popescu

Takuma Sato spune ca este foarte multumit de testele pe care le-a efectuat in aceasta saptamana pentru Toro Rosso, in perspectiva unui loc de pilot titular in 2009.

Alaturi de Sebastien Bourdais si Sebastien Buemi, Takuma Sato lupta pentru un loc la Scuderia Toro Rosso in sezonul viitor.

Experienta japonezului poate fi decisiva in decizia pe care o va lua echipa, iar fostul pilot al echipei Super Aguri s-a declarat incantat de oportunitatea oferita de concernul Red Bull.

"M-am bucurat cu adevarat de acest test si a fost grozav sa fiu din nou in masina. Ultimul test din septembrie a fost putin dezamagitor, pentru ca am avut la dispozitie doar 3 ore, intrucat dupa-amiaza a plouat. Dar acest test a fost grozav, acum am efectuat primul test complet in 7 luni si am parcurs 200 de tururi", a declarat Sato.

Acesta a reusit sa obtina marti al doilea timp al zilei, fiind surclasat doar de catre Sebastian Vettel, dupa ce luni realizase timpul de referinta. "Masina a fost foarte buna si a fost grozav sa pilotez", a adaugat Sato. "M-am bucurat sa muncesc cu echipa si a fost foarte interesant pentru mine sa vad cum lucreaza inginerii. A fost o experienta grozava si o sansa pentru mine, asa ca as vrea sa le multumesc celor de la Red Bull si domnului Mateschitz, la fel ca si celor de la Scuderia Toro Rosso".