Schimb de locuri intre Piqet, Coulthard si Vettel?

Publicat marţi, 03.06.2008 14:12 de Daniel Popescu

Presa elvetiana sustine ca Nelson Piquet Jr, David Coulthard si Sebastian Vettel vor face schimb de locuri dupa Marele Premiu al Canadei din acest weekend.

Cunoscuta revista elvetiana Motorsport Aktuell a publicat un material in care sustine ca cei trei piloti mai sus enumerati isi vor schimba locurile intre ei dupa cursa de duminica.

Astfel, conform informatiilor publicate de Motorsport Aktuell, Nelson Piquet Jr va fi inlocuit la Renault de catre veteranul David Coulthard, care piloteaza in prezent pentru Red Bull. Intre timp, Piquet Jr va pleca la Scuderia Toro Rosso, unde il va inlocui pe Sebastian Vettel. Scopul acestei mutari este ca pilotul brazilian sa capete experienta in Formula 1 la o echipa unde sa nu fie constant sub presiune.

Vettel nu ar ramane insa pe bara, el urmand sa faca pasul spre sora mai mare a STR, Red Bull. Potrivit aceleasi surse, Vettel si Piquet ar urma sa ramana la red Bull si, respectiv, Toro Rosso, si in 2009, in timp ce David Coulthard ar urma sa se retraga la finalul acestui sezon.

Cele trei mutari prezentate de Motorsport Aktuell sunt destul de probabile, in contextul in care plecarea lui Vettel la Red Bull era discutata de mult timp, in timp ce Nelson Piquet Jr are mari probleme in a se impune la echipa lui Flavio Briatore. In plus, experienta lui Coulthard i-ar putea ajuta pe francezi sa progreseze in acest sezon.

Totusi, aceste informatii trebuie privite cu rezerve intrucat in acest moment nu este nimic oficial in acest sens.

  • KalEl, marţi, 03.06.2008 14:23
    @greseala

    editati va rog "piqet" -> "piqUet"

  • tiby2403, marţi, 03.06.2008 21:05
    nui oficial

    nu mai punctati zvonurile va rog