Sutil, motivat dupa cursa de la Monaco

Publicat marţi, 03.06.2008 13:55 de Daniel Popescu

Adrian Sutil spune ca performanta inregistrata la Monaco il determina sa fie si mai motivat in cursele urmatoarele.

Pilotul echipei Force India a fost la un pas sa termine cursa de la Monte Carlo pe locul 4, insa sansele sale au fost ruinate in urma unui incident cu Kimi Raikkonen. Totusi, in ciuda dezamagirii pe care a simtit-o, Sutil spune ca este determinat sa continue prestatiile bune.

"Bineinteles ca ultimul rezultat de la Monaco a fost dezamagitor, dar ne-am dat seama ca ce am realizat la Monte Carlo a fost foarte special"

, a declarat Sutil in cadrul unui preview al echipei sale. "Am spus dupa cursa din Turcia ca am vrut doar sa am un weekend bun, si chiar am reusit asta la Monaco. Mi-a ridicat foarte mult increderea ca putem realiza asta".

La randul sau, Giancarlo Fisichella asteapta cu entuziasm Marele Premiu al Canadei, locul unde a inregistrat numeroase satisfactii. Italianul a obtinut patru podiumuri consecutive intre 1997-2000, precum si doua locuri patru. "Pentru aceasta cursa avem un nou pachet aerodinamic pe care l-am testat la Paul Ricard cu trei saptamani in urma. Am parcurs deja o treime din acest sezon si cred ca suntem, mai mult sau mai putin, acolo unde ne asteptam sa fim", a declarat Fisichella.

"De aici incolo trebuie doar sa asteptam mai multe imbunatatiri si sa continuam sa fortam, dar inca cred ca putem termina pe o pizitie la mijlocul clasamentului in Canada. Bineinteles, cu exceptia cazului in care ploaia ne da planurile peste cap, la fel ca la Monaco".