Schumacher: "BMW nu vor lupta la titlu in 2008"

Publicat joi, 03.04.2008 10:47 de Daniel Popescu

Michael Schumacher anticipeaza o lupta la titlu intre Ferrari si McLaren si crede ca Sebastian Vettel va fi surpriza anului in Formula 1.

Desi BMW-Sauber au avut un debut de sezon impresionant reusind sa se potioneze pe locul 2 in clasamentul constructorilor dupa primele doua curse, Michael Schumacher vede o lupta la titlu doar intre Ferrari si McLaren.

"BMW-Sauber vor straluci uneori, poate mai mult decat ne imaginam, dar daca stam sa calculam nu cred ca pot continua in acest mod intreg sezonul"

, a declarat Schumacher in cadrul unui interviu pentru agentia de presa Reuters. "Cred ca este o lupta intre Ferrari si McLaren. Nicio alta echipa nu se va lupta pentru titlu pana la finalul campionatului", a adaugat fostul pilot german.

De asemenea, Schumacher nu crede ca pilotii BMW-Sauber, Nick Heidfeld si Robert Kubica, vor avea vreo sansa la titlu, insa are numai cuvinte de lauda la adresa unui alt conational, Sebastian Vettel. "Cred ca coechipierul meu german Sebastian Vettel va produce multe surprize in acest sezon. Merge foarte bine, in ciuda rezultatelor. A mers foarte bine in Australia si malaezia pana a abandonat. De aceea, cred ca va fi surpriza anului".

  • critix20, joi, 03.04.2008 11:50
    punctaj deformat

    In stirea asta odata BMW numai cu plus nu ar trb sa fie, si apoi de ce Heidfeld si Kubica nu au primit puncte nici in plus nici in minus ??????