Schumacher: “Massa este capabil sa castige titlul”

Publicat joi, 03.04.2008 10:19 de Daniel Popescu

Michael Schumacher sustine ca Felipe Massa este capabil sa castige campionatul mondial, chiar daca a abandonat in primele doua curse ale noului sezon.

Septuplul campion mondial admite insa ca pentru a realiza acest lucru brazilianul nu isi poatre permite sa mai comita nicio greseala in acest sezon.

"Massa nu are niciun punct in acest sezon, asa ca nu este cel mai bun start al sau. A jucat toti jokeriii si in prezent nu mai are niciunul", a declarat Schumacher pentru agentia de presa Reuters.

"Dar cred ca lucrurile se vor intoarce rapid in favoare sa. Cu siguranta este inca capabil sa lupte pentru campionat in acest an. Este foarte concentrat si stie ce are de facut. Presiunea este normala in lumea noastra si sunt sigur ca stie cum sa-i faca fata".

Fostul pilot german crede ca Bahrain ii poate conferi lui Massa increderea de care are nevoie, daca va reusi sa obtina un rezultat promitator. "A fost cel mai rapid in Malaezia si trebuie sa fii foarte bun pentru a reusi asta acolo. De asemenea, a fost foarte bun anul trecut in Bahrain, asa ca nu vad niciun motiv pentru care nu ar putea impresiona printr-o victorie".

Si presedintele Ferrari, Luca di Montezemolo, i-a luat apararea pilotului sau, spunand ca brazilianul poate spera la titlul suprem. "Daca Massa castiga campionatul la sfarsitul acestui an, nimeni nu-si va mai aminti cum a inceput sezonul".