Schumacher nu va reveni in F1 in 2010

Publicat marţi, 03.11.2009 16:44 de Daniel Popescu

Michael Schumacher nu intentioneaza sa concureze in Formula 1 in sezonul 2010 si spune ca dorinta de a-l inlocui pe Felipe Massa a fost emotionala.

Michael Schumacher isi programase o revenire spectaculoasa in Formula 1 dupa accidentul suferit de Felipe Massa in calificarile pentru Marele Premiu al Ungariei.

Spre dezamagirea numerosilor fani ai Formulei 1, germanul a renuntat la planul sau dupa ce analizele medicale au dezvaluit probleme la gat, in urma unui accident de motocicleta suferit in luna februarie. Schumacher a admis insa ca decizia initiala de a-l inlocui pe Massa a fost exclusiv emotionala, intrucat brazilianul este unul dintre cei mai buni prieteni ai sai.

"Nu a fost o decizie rationala. A fost o decizie emotionala, in acel moment m-am gandit "de ce nu, este part-time, ar fi distractiv". Dupa ce m-am intalnit cu Luca di Montezemolo (n.r - presedintele Ferrari), am analizat toate situatiile, in primul rand faptul ca era vorba despre Massa, care este ca un frate pentru mine".

"Unul dintre motivele pentru care m-am retras a fost sa ii las pe mana monopostul pentru ca a meritat sa ramana la echipa cu o masina de top. Asa ca am luat in considerare ca era vorba despre el, ca a avut un accident, ca a suferit si a fost foarte usor sa ma conving, asa ca in cele din urma am spus ca voi incerca", a declarat septuplul campion mondial despre culisele in urma carora si-a propus sa revina in Marele Circ.

Ulterior, germanul nu a exclus posibilitatea de a reveni in Formula 1 in viitorul mai mult sau mai putin indepartat, insa germanul sustine acum nu se pune problema sa revina in sezonul 2010 daca va aparea aceasta oportunitate. "In acest moment, nu", a mai precizat el.

Via | Daily Telegraph

  • hasu, marţi, 03.11.2009 22:57
    bla,bla ,bla....

    ...ca de obicei.Cu mari regrete cred ca va fi dans la Ferrari.

  • sentianosi, joi, 05.11.2009 02:01
    Schumacher nu va reveni in F1 in 2010

    stai acasa ca ti-a fost destul 7 titluri