Senna va testa si pentru Toro Rosso

Publicat marţi, 04.11.2008 13:30 de Daniel Popescu

Bruno Senna a confirmat ca va testa si pentru Toro Rosso in aceasta iarna, dupa ce anterior a anuntat ca va pilota un monopost Honda la testele de la Barcelona.

La scurt timp dupa incheierea sezonului, Honda Racing a anuntat ca Bruno Senna, nepotul regretatului Ayrton Senna, va testa luna viitoare un monopost al echipei japoneze.

Honda incearca astfel sa descopere potentialul pilotului brazilian, in perspectiva unui post de pilot titular pentru sezonul viitor.

Totusi, Honda nu va fi singura alternativa pentru Senna. Vicecampionul GP2 a anuntat ca va testa si pentru Toro Rosso in cursul pauzei de iarna si a admis ca cele doua teste vor fi decisive pentru viitorul sau. "Voi testa cu ambele echipe. De aceste teste depinde daca vom putea vorbi despre ceva oficial", a declarat Senna.

In weekendul de la Interlagos, publicatia franceza L'Equipe a sustinut ca Toro Rosso i-a propus lui Senna un contract de 14 milioane de dolari pentru 2009, insa informatia nu a fost confirmata de niciuna dintre cele doua parti.