Loeb va testa pentru Red Bull la Barcelona

Publicat marţi, 04.11.2008 13:18 de Daniel Popescu

Cvintuplul campion mondial din WRC, Sebastien Loeb, va testa pentru Red Bull Racing in cadrul testelor de Formula 1 de la Barcelona din luna noiembrie.

Loeb, care a castigat duminica al cincilea titlu consecutiv in WRC, va beneficia de un scurt antrenament la Silverstone inainte de a testa propriu-zis in Spania.

Francezul nu se va afla insa in premiera la volanul unui monopost de F1, el participand la o demonstratie a echipei Renault pe circuitul Paul Ricard in 2007.

Loeb s-a declarat extrem de incantat de sasa de a testa pentru Red Bull, care sponsorizeaza echipa sa din WRC, Citroen. "Sunt foarte incantat de acest cadou din partea celor de la Red Bull pentru a sarbatori al cincilea titlu", a precizat francezul. "Am avut deja sansa sa testez o masina de Formula 1 anul trecut, dar de data aceasta circumstantele vor fi putin diferite. Ma voi afla in mijlocul pilotilor regulati din F1 pe parcursul unui test oficial. Sper doar sa nu ma fac de ras!"

"As vrea sa clarific speculatiile referitoare la o posibila mutare in F1 anul viitor. Cu siguranta voi pilota un Citroen C4 WRC in Campionatul Mondial de Raliuri."

  • cobra, marţi, 04.11.2008 14:40
    deabia astept

    sa vad cum magnificul sebastien loeb ii va da 1 secunda in teste lui hamiltshit

  • Join, marţi, 04.11.2008 15:50
    Ce face ???

    ma boule de cobra ???nici kimi nu ii da o secuna la lewis si ii da loeb cata minte poti sa ai sa zici asa ceva !!!

  • cobra, marţi, 04.11.2008 16:15
    boou e mata ma

    urmareste-l un pic cum piloteaza pe asfalt....nu derapeaza nici jumate de metru