Dennis ar putea renunta la functia de sef la McLaren

Publicat marţi, 04.11.2008 12:51 de Daniel Popescu

Ron Dennis a sugerat ca ar putea parasi functia de sef al echipei pentru a se dedica unui alt proiect din cadrul McLaren Group.

Dennis a dezvaluit ca rolul sau in cadrul echipei s-ar putea schimba pe parcursul urmatoarelor luni, insa sustine ca, indiferent de situatie, va asista la toate cursele din sezonul viitor.

"Nimic din ce se va intampla pe parcursul urmatoarelor saptamani nu va fi rezultatul zilei de duminica", a declarat Dennis in cadrul unei conferinte de presa.

"Inca am cateva ambitii pe care vreau sa le indeplinesc, dar cu siguranta ma veti vedea in continuare la Marile Premii. Voi fi prezent la curse. Cred ca urmatoarele luni vor clarifica ce voi face si de ce voi face asta, dar asta s-ar fi intamplat indiferent de situatie".

McLaren va lansa in viitorul apropiat un proiect legat de industria auto, iar Dennis a marturisit ca doreste sa fie implicat in aceasta noua initiativa. "Este foarte aproape de lansarea publica", a adaugat el. "Bineinteles, situatia economica face viata dificila cand incerci sa maresti capitalul, dar programul este foarte avansat si este ceva pentru care am la fel de multa pasiune ca si pentru o masina de F1".

"Rolul meu se va extinde in anumite privinte si se va reduce in altele. Am crezut in pasiune in necesitatea de a diversifica echipa de Grand Prix si nu este o intamplare ca McLaren este un grup de companii, incercam sa atingem succesul Ferrari nu numai printr-o echipa de F1".

"Daca analizati istoria veti vedea exemple de echipe care au stat doar in F1 si care au esuat. Nu poti sustine o echipa de F1 la infinit, trebuie sa diversifici lucrurile".

  • michelle_b, marţi, 04.11.2008 14:26
    ctlnmihai

    asta este unul din motivele pentru care nu il pot respecta pe Ron Dennis! de fiecare data cind face o declaratie, la citeva zile declara altceva (e clar ca nu e un om de cuvint - mincinos). acum nici o saptamina spunea ca ramine seful echipei McLaren (http://formula1.automarket.ro/stiri/articol/15889/dennis-nu-se-gandeste-la-retragere.html). ba mai mult, spunea: "Daca ma taiati pe mine, McLaren va sangera." dupa declaratia de acum, e evident ca va avea alt rol si nu va mai fi seful echipei. l-as intreba: in cazul asta nu se va produce nici o singerare ?

  • ctlnmihai, marţi, 04.11.2008 18:13
    @michelle

    Il respect pe Ron Dennis ptr. tot ce a facut ptr. McLaren cat despre declaratiile pe care acesta le face ,el singur raspunde ptr. acestea.Cat desspre faptul k se razgandeste de fiecare data nu e singura persoana care face acest lucru.Lucrul acesta e la moda printre oamenii politici.Si dintre toti patronii din F 1 nu e singurul care la un moment dat a facut o declaratie si pe urma intr-un fel sau altul a retractat-o.Oricum nu poti sa-l cunosti pe omul Ron Dennis decat din declaratii si ma abtin sa judec un om doar pe baza acestor declaratii.

  • michelle_b, marţi, 04.11.2008 21:32
    ctlnmihai

    1. nu e politician; 2. am aceeasi opine despre toti cei care azi spun una si maine alta (vezi Briatore), indiferent de caregoria sociala din care fac parte sau domeniul in care isi desfasoara activitatea si chiar daca e ministru sau user aici pe site; 3. nu mi-am dorit si nu o sa imi doresc niciodata sa il cunosc pe Ron; 4. "si ma abtin sa judec un om doar pe baza acestor declaratii" - tare !!!! =)) =)) =)) (sper ca stii la ce ma refer ...sau iti dau un indiciu: eu nu am emis nici o teorie despre caracterul lui ...)

  • michelle_b, marţi, 04.11.2008 21:33
    erata

    caregoria = categoria