Sfaturile lui Hamilton pentru tinerii piloti

Publicat vineri, 28.11.2008 09:53 de Daniel Popescu

Lewis Hamilton ii sfatuieste pe tinerii piloti sa isi construiasca cariera pas cu pas pentru a putea progresa constant in lumea sporturilor cu motor.

Noul campion mondial al Formulei 1, Lewis Hamilton, a incercat sa ofere tinerilor piloti cateva sfaturi pentru o cariera de succes.

Pilotul echipei McLaren considera ca tinerii piloti trebuie sa concentreze pe munca pe care o depun si sa inregistreze progrese pas cu pas.

"Cel mai important lucru este sa ramai concentrat pe studiile de la scoala si sa muncesti pentru a obtine cele mai bune rezultate,"

a explicat englezul pentru publicatia Woking News & Mail. "Nu incerca sa fortezi nici prea mult, nici prea devreme. Asigura-te ca progresezi constant. Stiu ca exista tentatia de a gandi ca poti grabi lucrurile, dar trebuie sa-si construiesti treptat viteza si experienta. Cel mai important, ar trebui sa te relaxezi si sa te bucuri. Bucurandu-te vei obtine mult mai mult din acest sport".

Declaratiile lui Hamilton vin in contextul in care britanicul a avut o cariera fulminanta, el concurand doua sezoane in Formula Renault UK, alti doi ani in Formula 3 EuroSeries si inca un an in GP2 inainte de a ajunge in Formula 1.

  • ccmax, luni, 01.12.2008 17:52
    sfaturi...

    cam devreme pentru sfaturi...