Speed: "Vom incepe destul de lent"

Publicat joi, 15.03.2007 14:59

Scott Speed afirma ca discutiile legate de legalitatea monopostului Toro Rosso sau cele referitoare la implicarea sa in Formula 1 ii sunt indiferente in weekendul cursei din Australia. Principala sa problema este, spune americanul, faptul ca masina pentru sezonul 2007 a fost gata in ultimul moment si ca este prea devreme pentru pareri.

"Ne-am chinuit pana acum pentru ca masina a fost gata foarte tarziu si inca avem ceva probleme cu ea. E o diferenta mare intre masina asta si cea de anul trecut. Aceasta e mult mai complexa si incercam inca sa ne acomodam cu ea", afirma pilotul Toro Rosso. Diferentele dintre cele doua masini constau in faptul ca monopostul pe care Speed l-a pilotat anul trecut era bazat pe Jaguar-ul din 2004 in timp ce cel din 2007 este desenat de Adrian Newey si este aproape identic cu cel utilizat de Red Bull, fratii mai mari ai lui Toro Rosso.

"Cred ca vom incepe lent insa masina are destul potential. Pana la finalul sezonului ar trebui sa intram de cateva ori in zona punctelor", incheie optimist Speed.