Spyker trimite Toro Rosso si Super Aguri la Lausanne

Publicat vineri, 23.03.2007 14:08

Colin Kolles, seful celor de la Spyker, a anuntat ca va incepe actiune in justitie impotriva echipelor Super Aguri si Toro Rosso, care utilizeaza in acest sezon masini dezvoltate de o terta parte, in speta "echipele-mama" ale acestora: Honda si Red Bull.

Colin Kolles amenintase inca din Australia cu trimiterea in judecata a celor doua echipe, insa a amanat actiunea din cauza faptului ca oficialii australieni si insusi Bernie Ecclestone afirmasera ca dreptatea trebuie cautata la nivel inalt, dupa cursa. In aceste conditii, Kolles va trimite o prima notificare Tribunalului de Arbitraj Sportiv de la Lausanne.


Decizia de trimitere in judecata nu afecteaza insa direct participarea echipelor in cauza la curse. Seful Spyker a declarat acum cateva zile intr-un interviu ca singurul lucru pe care il cauta este scoaterea celor doua echipa in afara punctelor, deoarece simplul fapt ca ele primesc puncte este ilegal.
  • garjoaba ion, vineri, 23.03.2007 16:50
    pentru remus colesnicov

    Salut, Remus. Pe vremuri erai unul dintre pilotii de rally ai echipei ITA Timisoara si un mare sufletist.Eu eram unul dintre componentii echipei Dacia.Daca iti mai aduci aminte, da-mi un mail. Cu stima !