Trulli: "Ne-am comportat mai bine decat ne asteptam"

Publicat joi, 22.03.2007 18:05

In ciuda problemelor din cursa din Australia, Jarno Trulli a declarat ca monopostul Toyota TF107 s-a dovedit mai competitiv decat indicau testele, in timp ce fiabilitatea pare mai buna dupa problemele aparute in incercarile din iarna.

In ciuda asteptarilor, ambele masini Toyota s-au calificat in primele zece, terminand cursa pe locurile opt si noua. Trulli a petrecut mult timp in spatele masinilor lente dar vede un mare pontential in masina. "

Per total, a fost mai bine decat ne asteptam. La startul cursei am avut cateva probleme cu electronica si am pierdut cateva pozitii dar dupa aceea, gratie unor depasiri, am revenit. In prima parte a cursei am fost incetinit de Ralf, care era mai lent ca mine. Am fost foarte ghinionist cu Fisichella, care a iesit intre Ralf si mine de la standuri, iar aceasta m-a costat cursa, deoarece mi-a stricat strategia. Giancarlo era lent pentru ca de abia alimentase si pilotii din spatele meu cu o strategie diferita m-au depasit. De asemenea, am avut si multe probleme la frane".

Acum doi ani, Trulli a reusit doua podiumuri in Malaezia si Bahrain dar anul trecut monopostul Toyota a fost foarte lent din cauza adaptarii la pneurile Bridgestone. Italianul nu este sigur la ce sa se astepte acum.

"Avem mult de lucru pentru ca daca ne comparam cu echipele de top suntem foarte departe, dar este un start bun in comparatie cu vremurile grele pe care le-am avut in iarna. Sa nu uitam ca pe circuitul din Australia am fost totdeauna competitivi, asa ca sa vedem ce se va intampla in urmatoarele doua curse."