Theissen asteapta rezultate pe masura eforturilor

Publicat vineri, 18.04.2008 11:12 de Daniel Popescu

Mario Theissen este convins ca BMW-Sauber pot obtine rezultate pe masura asteptarilor in acest sezon competitional.

Germanii tocmai au incheiat ultima sesiune de teste de la Barcelona, iar echipa se concentreaza acum pe Marele Premiu al Spaniei de saptamana viitoare. Directorul departamentului de motorsport al BMW, Mario Theissen, crede ca echipa poate avea asteptari mari dupa testele de la Barcelona.

"Sunt sigur ca ne putem astepta la mari lucruri dupa testele de la Barcelona. Pe de o parte, Barcelona este special pentru ca fiecare echipa soseste cu un pachet de dezvoltare"

, a declarat Theissen pentru site-ul oficial al BMW. "Pe de alta parte, este circuitul pe care toata lumea il stie cel mai bine. Aici sunt parcursi mai multi kilometri pe parcursul iernii decat in oricare alta parte".

Theissen isi aminteste insa ca debutul pe pista al noului monopost F1.08 nu a fost incununat de succes. "Masina nu a aratat imediat pe pista ce promisesem in tunelul de vant. Dar nu a existat nicio clipa in care inginerii sa-si piarda capul. Nu numai ca am facut o masina mai rapida, dar am invatat unde existau diferente in procesul de dezvoltare", explica Theissen.

Asta a avut un efect pozitiv in primele trei curse: am fost rapizi si fiabili. Asta ne-a condus acolo unde sunt si cele doua echipe de top. Faptul ca nu mai suntem a treia forta, ci una dintre cele 3 forte, este un progres semnificativ pentru noi".

  • undispudet, vineri, 18.04.2008 11:41
    hello!

    Sper ca BMW sa faca rafagii pe curcuitul de la barcelona,numai bine........