Theissen: "BMW este o echipa de top"

Publicat marţi, 08.04.2008 16:58 de Daniel Popescu

Incurajat de rezultatele obtinute in Bahrain, Mario Theissen spune ca BMW-Sauber este una dintre cele trei echipe de top.

BMW-Sauber au devenit lideri in clasamentul constructorilor dupa Marele Premiu al statului Bahrain, iar Theissen a recunoscut ca si-a dat seama dupa de acest lucru abia dupa cursa.

0"Pur si simplu nu pot sa cred. Cu acest rezultat, am reusit sa facem un nou pas in frunte. Si este ceva de care putem fi mandri cu totii"

, a declarat Theissen pentru site-ul oficial al echipei. "Sa fim lideri reprezinta o mare surpriza pentru noi am si realizat doar dupa cursa ca suntem pe primul loc in clasamentul constructorilor. Este clar ca nu mai suntem a treia forta de pe grila de start, ci ne-am stabilit singuri ca una dintre cele trei echipe de top".

In ciuda acestor lucruri, Theissen nu renunta la obiectivul auto-impus la inceputul sezonului, si anume obtinerea primei victorii in 2008. "De fapt, mai avem de indeplinit un singur obiectiv pentru acest sezon: prima noastra victorie.Sunt mai mult decat increzator ca vom reusi sa atingem si acest obiectiv".