Toro Rosso confirma ca va testa trei piloti la Barcelona

Publicat miercuri, 12.11.2008 10:44 de Daniel Popescu

Scuderia Toro Rosso a confirmat ca Sebastien Buemi, Sebastien Bourdais si Takuma Sato vor testa la Barcelona in speranta de a ocupa unul dintre cele doua locuri pentru 2009.

Toro Rosso nu a confirmat inca niciun pilot pentru sezonul 2009, dupa ce Sebastian Vettel a plecat la sora mai mare, Red Bull.

Celalalt pilot din sezon recent incheiat, Sebastien Bourdais, nu este inca sigur daca isi va pastra locul in cadrul echipei si in sezonul viitor.

Dupa mai multe zvonuri de presa, Toro Rosso a confirmat oficial ca, pe langa Bourdais, in cadrul testelor de la Barcelona vor participa si Sebastien Buemi si Takuma Sato. Buemi, pilotul de teste al echipei din 2008, va avea la dispozitie 3 zile pentru a-si demonstra calitatile. In schimb, Sato va testa luni si marti dimineata, iar Bourdais marti dupa-amiaza si miercuri.

Au existat speculatii ca si Giorgio Pantano, campionul din GP2, va participa la test, insa Toro Rosso a negat aceasta posibilitate.

Alte nume vehiculate pentru un post de pilot titular la STR sunt Bruno Senna, care saptamana viitoare va testa pentru Honda Racing, si Rubens Barrichello, care poate ajunge la micuta echipaitaliana numai daca va aduce un sponsor important.