Trulli: "Am avut o zi dificila"

Publicat vineri, 23.05.2008 11:17 de Daniel Popescu

Jarno Trulli a recunoscut ca a avut numeroase probleme in prima zi de antrenamente libere de la Monaco.

Pilotul italian a comis o eroare pe parcursul diminetii si si-a avariat serios monopostul, pierzand timp pretios. Astfel, el nu a reusit sa traga prea multe concluzii dupa ziua de joi.

"A fost o zi dificila pentru mine. Dimineata am facut o greseala si am atins peretele in drumul spre tunel. Mi-am rupt suspensia spate, asa ca am pierdut ceva timp"

, spune Trulli. "Apoi, dupa-amiaza am avut a problema cu podeauna masinii si am pierdut foarte mult timp, asa ca este dificil sa trag prea multe concluzii pana acum".

Spre deosebire de Trulli, Timo Glock a fost mai norocos si a reusit sa profite de timpul petrecut pe pista, chiar daca admite ca mai are de munca pentru a se pregati corespunzator pentru calificari. "Pana acum sunt multumit de masina, dar trebuie sa mai imbunatatim cateva lucruri pentru a fi ceva mai rapizi", spune germanul. "Inca am nevoie de mai multa experienta pentru a obtine totul de la masina, dar a fost un start bun. In ansamblu a fost un antrenament bun, am parcursul intregul program fara probleme. Acum sper sa fortez mult pentru un rezultatmai bun in acest weekend".