Zi cu probleme pentru Red Bull

Publicat vineri, 23.05.2008 11:50 de Daniel Popescu

Red Bull nu au fost scutiti de probleme in prima zi de antrenamente, Mark Webber admitand ca monopostul nu se potriveste foarte bine circuitului.

Pilotul australian crede ca Red Bull mai au de munca pentru a fi pregatiti pentru calificarile de sambata de la Monaco.

"Am parcurs intregul program, dar mai avem ceva de munca, daca circuitul va fi uscat in calificari si in cursa", explica Webber. "In acest moment masina nu se potriveste foarte bine circuitului, dar stim ce trebuie sa facem pentru a duce lucrurile la bun sfarsit"

.

Coechipierul sau, David Coulthard, a avut de asemenea probleme tehnice, insa este optimist ca Red Bull vor fi in forma buna pentru cursa de duminica. "Am pierdut ceva timp dimineata din cauza unor probleme la actionarea acceleratiei si nu este bine sa pierzi timp in acest mod, mai ales aici la Monaco", a spus scotianul. "A trebuit sa ne ajustam programul pentru dupa-amiaza pentru a ne asigura ca facem mai multe tururi. Cred ca am reusit sa recuperam destul de rezonabil, dar la Monaco dobandesti celele mai multe cunostinte in ultimele 78 de tururi de duminica dupa-amiaza. Deci, nu am avut cel mai bun start, dar cred ca suntem in forma buna pentru restul weekendului".