Trulli descrie provocarile de la Montreal

Publicat joi, 29.05.2008 12:29 de Daniel Popescu

Jarno Trulli crede ca Marele Premiu al Canadei va fi total diferit fata de cursa de la Monaco din weekendul trecut.

Pilotul echipei Toyota a stat departe de probleme la Monaco si a incheiat cursa pe locul 13, insa la Montreal anticipeaza o etapa total diferita din cauza configuratiei circuitului.

"Montreal are o configuratie foarte diferita de Monaco. Ai nevoie de o forta de apasare aerodinamica mult mai mica in Canada, iar franele sunt foarte iomportante acolo"

, explica italianul.

Echipele au incercat sa efectueze cateva teste preliminarii pentru Canada pe circuitul de la Paul Ricard. Totusi, ploaia a incurcat serios planurile echipelor, iar pilotii si inginerii nu au avut posibilitatea de a colecta date importante in vederea cursei de la inceputul lunii iunie. "Am incercat sa facem ceva munca pentru Canada la testul recent de la Paul Ricard, dar din pacate in ultima zi a plouat", a adaugat Trulli. "Evident, echipa are date lde la cursele precedente, asa ca vom fi in regula, dar ar fi fost mai bine daca am fi putut avea o zi completa pentru teste".

  • michelle_b, joi, 29.05.2008 20:04
    puncte ptr trulli

    desi la "puncte cistigate de echipa mea" sunt trecute pctele ptr trulli, in dreptul pilotului am 0. Ma puteti lamuri de ce ? Multumesc

  • michelle_b, vineri, 30.05.2008 20:10
    Admin: mai cititi din cind in cind ce scriem noi aici ?

    aveam intrebarea de mai sus, la care adaug: cele 3 puncte NU sunt trecute la Trulli, dar -2 v-ati grabit sa mi le treceti ? Va rog o explicatie. Multumesc