De ce a dezamagit Raikkonen la Monaco?

Publicat joi, 29.05.2008 12:33 de Daniel Popescu

Keke Rosberg crede ca rezultul modest realizat de Kimi Raikkonen la Monaco se datoreaza escapadelor sale din Principat.

Kimi Raikkonen a stat la Monaco in umbra coechipierul sau, Felipe Massa, terminand cursa pe un dezamagitor loc 9 dupa doua greseli de pilotaj. Fostul campion mondial Keke Rosberg crede ca a gasit explicatia pentru "performanta" campionului mondial.

Acesta sustine ca finalndezul si-a pierdut concentrarea din cauza activitatilor desfasurate pe yachtul pe care l-a inchiriat, precum si din cauza numeroaselor "calatorii" efectuate intre camera sa de hotel si yacht.

"Calatoriile sale eterne intre yacht si camera de hotel nu au ramas fara consecinte", a sugerat Rosberg in revista germana Sport Bild.

Sursa citata a mai mentionat ca cei doi manageri ai lui Raikkonen, David si Steve Robertson, au organizat o petrecere de amploare pe yachtul lui Raikkonen, iar finlandezul a facut de mai multe ori "naveta" intre vas si hotel cu ajutorul unui scouter.

  • dewill_one, joi, 29.05.2008 12:54
    KEKE

    Keke Rosberg sa fie preocupat de Nico si nu de Kimi ,macar el a terminat cursa de la Monaco nu ca Nico asa ca ciocu mic KEKE

  • raluca_s, joi, 29.05.2008 13:54
    Pacat de el

    Acelasi lucru il spuneam si eu cu cateva zile in urma. El este un pilot bun insa se pare ca Votka e si mai buna. Pentru mine ramane un mister faptul ca un betivan atat de mare reuseste sa conduca atat de bine. Cum ar fi daca ar lasa votka deoparte?

  • markedd, joi, 29.05.2008 14:17
    @raluca_s

    Corect se scrie "vodka" si nu votka.

  • angusyoung, joi, 29.05.2008 15:37
    carcoteli

    kimi este un sofer adevarat.mai trage si el cate o dusca la fel ca majoritatea soferilor.dar sa nu incurcam borcanele.nu trebuie sa ne indoim de profesionalismul sau ptr ca am comite o mare eroare.observ ca rosberg sr are veleitati de paparazzi.mai bine sa-i poarte de grija fiului sau si sa lase carcotelile deoparte.stie kimi mai bine ca noi ce are de facut.

  • karlaa, joi, 29.05.2008 16:55
    s-a gasit cine sa comenteze...

    fiul lui rosberg abia dak a putut sa termine vreo cursa...asa ca sa nu mai comenteze..kimi e de 10 ori mai bun...si a demonstrat asta..acuma ca a gresit si el toti au gura mare...la urma urmei mai toti pilotii beau cate ceva, ca nu sunt prinsi toti de paparazzi partea a doua

  • raluca_s, joi, 29.05.2008 19:49
    markedd ai dreptate

    Cat ma pasioneaza pe mine alcoolul....