Barrichelo: "Pilotez mai bine ca niciodata"

Publicat joi, 29.05.2008 13:32 de Daniel Popescu

Rubens Barrichello crede ca in acest sezon competitional piloteaza mai bine ca niciodata.

Pilotul brazilian a devenit la Marele Premiu al Turciei cel mai experimentat pilot din istoria Formulei 1 si sustine ca are nevoie doar de o masina competitiva pentru a demonstra de ce este in stare. Barrichello a reusit la Monaco sa castige primele sale puncte dupa o pauza de peste un an. El isi explica revirimentul prin venirea la echipa a lui Ross Brawn.

"Sunt foarte motivat si, alaturi de Ross Brawn, simt ca suntem pe cale sa facem o schimbare pozitiva", a declarat Barrichello pentru site-ul oficial al Formulei 1. "Cu siguranta, aceasta masina nu este inca suficient de buna pentru ceea ce vreau sa obtin, dar in acest moment am sentimentul ca pilotez mai bine ca niciodata, asa ca am nevoie doar de o masina rapida".

"Evident, totul se va sfarsi mai devreme sau mai tarziu, dar ma simt mai bine din punct de vedere fizic si mental. Nu simt ca as avea 36 de ani, nu simt ca am atat de multe curse. ma bucur de timpul pe care il am si pilotez bine".

Barrichello admite ca ii este dor de victoriile repurtate in perioada in care concura pentru Scuderia Ferrari. "Imi lipsesc victorii, de fapt imi lipsesc foarte mult", a precizat el. "De aceea depun toate eforturile in teste pentru a face treburile cum trebuie. Stiu ca sunt pregatit oricand masina este pregatita".

  • DRAKo, joi, 29.05.2008 13:57
    Vorbe....

    "Cu siguranta, aceasta masina nu este inca suficient de buna pentru ceea ce vreau sa obtin, dar in acest moment am sentimentul ca pilotez mai bine ca niciodata, asa ca am nevoie doar de o masina rapida". Dar el a avut masina buna si tot nu a reusit mare lucru, era eclipsat de Sumacher, deci?!

  • NeoGalaxy, joi, 29.05.2008 14:33
    Interesant

    Din cate imi aduc eu aminte a castigat de 2 ori titlul de vicecampion.... Si din cate imi aduc eu aminte... amandoua datorita lui Schumi si Ferrari... Ce nu inteleg... de ce nu se retrage? Pana sa castige el titlul mondial... cred ca-l ias si Massa intre timp :P