Rivalii, impresionati de performantele lui Massa

Publicat joi, 29.05.2008 14:45 de Daniel Popescu

Mai multi oficiali ai echipelor de top din Formula 1 s-au declarat impresionati de constanta cu care a pilotat Felipe Massa in ultimele curse ale sezonului.

Pilotul Scuderiei Ferrari a avut un debut de sezon catastrofal, dupa primele doua curse aparand zvonuri potrivit carora ar urma chiar sa plece de la echipa. Totusi, in ultimele patru Mari Premii, Massa l-a surclasat pe coechipierul sau, Kimi Raikkonen, caruia ii ameninta acum pozitia in clasament. In acest context, nu este de mirare ca mai multi rivali ai Scuderei au laudat performantele sale.

"Da, Massa reprezinta o amenintare, dar amandoi sunt", a declarat seful departametnului de motorsport al Mercedes, Norbert Haug, referindu-se si la Kimi Raikkonen. "Massa vrea sa demonstreze anul acesta si o face cursa de cursa", a adaugat si copropietarul Toro Rosso, Gerhard Berger. "Intotdeauna a fost rapid. Se pare ca acum obtine maximum. Este impresionant".

La randul sau, si CEO-ul McLaren, Martin Whitmarsh, a remarcat prestatiile recente ale lui Massa. "Intotdeuna a fost rapid, dar nu intotdeauna constant, iar in acest moment face o treaba fantastica si sunt sigur ca Raikkonen are dureri de cap".

Si fostul campion mondial Alain Prost are cuvinte de lauda la adresa lui Massa, insa crede ca Raikkonen este mai calculat si nu isi asuma prea multe riscuri. "Poate ca Raikkonen nu a fost impresionant in privinta performantelor, iar Massa este foarte rapid si impresionant", a precizat Prost. "Dar Raikkonen este mult mai rapid si pare ca se gandeste la campionat. Nu sunt surprins. Kimi este campion mondial, Massa vrea sa fie campion mondial, asa ca probabil Kimi nu vrea sa riste pentru a castiga o zecime de secunda atat de devreme".

  • mirco, joi, 29.05.2008 22:33
    ???

    nu ii contrazice nimeni ? unde sunt cei anti massa ?

  • cris_t_yan, vineri, 30.05.2008 09:29
    chiar asa...

    dupa doua curse castigate, un loc 2 si un loc trei dintr-un total de 6 curse astept criticile ptr massa........... pilot slab, n'are stil, etc........ :))

  • jul74, vineri, 30.05.2008 11:30
    HIMMMMM!!!

    DACA RAMANE LA FERARI VA FII CAMPION, NU STIU DACA ANUL ASTA DAR CINE STIE???