Rosberg: "Voi concura la Montreal"

Publicat joi, 29.05.2008 15:06 de Daniel Popescu

Nico Rosberg a dezvaluit ca a trecut cu bine testele medicale de dupa accidentul de la Monaco si spune ca va concura in Marele premiu al Canadei.

Rosberg a avut parte de un accident in la Monaco si a facut o scurta vizita la spital dupa cursa. Germanul spune ca totul este in regula in privinta starii sale de sanatate si, prin urmare, va putea lua startul in cursa de la Montreal de la inceputul lunii iunie.

"In primul rand, vreau sa va spun ca sunt bine! Accidentul meu a fost unul important, dar nu am patit nimic, cel putin eu personal"

, a spus Rosberg pe site-ul oficial al echipei Williams. "Dupa ce am consultat medicii de la circuit am decis, ca masura de precautie, sa ma duc la spitalul din Monaco. Toate verificarile de rutina au aratat ca totul este in regula, asa ca am fost lasat sa plec acasa destul de repede. Dupa cateva zile de pauza, ma pregatesc pentru Marele Premiu al Canadei".

Privind inainte spre cursa de pe taram nord-american, Rosberg crede ca circuitul de la Mntreal ar trebui sa se potriveasca monopostului FW30. "Chiar daca circuitul Gilles Villeneuve este complet diferit de Monaco, ar trebui sa se potriveasca masinii noastre", a adaugat germanul. "Oricum, liniile sale drepte si sicanele rapide ne ofera o noua provocare. Astept cu nerabdare Marele Premiu al Canadei si sper sa obtinem un rezultat bun acolo".