Trulli, fericit ca a castigat din nou puncte

Publicat luni, 07.04.2008 11:56 de Daniel Popescu

Jarno Trulli este incantat de debutul de sezon, castigand in primele 3 curse din 2008 la fel de multe puncte ca in tot anul 2007.

Pilotul echipei Toyota a terminat pe locul 6 cursa din Bahrain, performanta ce vine la numai doua saptamani dupa ce obtinuse locul 4 in Malaezia. Italianul a admis ca nu putea face mai mult, intrucat a terminat cursa in spatele celor 3 granzi: Ferrari, McLaren si BMW.

"Sunt incantat sa termin din nou in primii 6, atat pentru mine, cat si pentru echipa, care a facut o treaba foarte buna"

, a declarat Trulli. "Am terminat chiar in spatele celor 3 echipe de top, asa ca acesta este cel mai bun rezultat pe care il puteam obtine. Performanta masinii a fost foarte buna, am terminat cu ambii piloti si suntem foarte competitivi. Acest rezultat ne da foarte multa incredere pentru viiitor".

Coechipierul sau, Timo Glock, a fost la un pas sa termine in puncte, ratand la mustanta clasarea in primii 8. Totusi, germanul s-a declarat multumit, intrucat a reusit sa termine prima sa cursa in acest sezon.

"A fost o cursa buna si in general sunt multumit de masina. A fost o imbunatatire foarte mare pentru stilul meu de pilotare si de asemenea am facut cateva ajustari in timpul cursei care m-au ajutat. Am fi putut termina in puncte, dar am pierdut viteza cand il urmaream pe Rosberg la mijlocul cursei", a precizat Glock la finalul cursei.

  • SpeedGeorge, luni, 07.04.2008 12:03
    truli

    si truli mai zicea...ceva ! la inceputul cursei ca a fost sub presiunea lui rosberg !aici trebuia sa ia si el 2 puncte ...

  • SpeedGeorge, luni, 07.04.2008 12:05
    paragraf lipsa :)

    acest paragreaf lipseste :) " La inceput am fost putin presat de Nico Rosberg, dar apoi am putut sa merg in ritmul propriu. " in rest totul e ok ;)

  • Icemanflavi, luni, 07.04.2008 12:06
    Platinum

    Cred ca Alonso ar trebui scos din categoria platinum..adica e pilot exceptional dar nu are masina si n-are ce cauta in platinum